Karşıyaka Özel Okullar01/05/2024

Özel okulların eğitim kalitesinin yüksek olduğu söylenmektedir fakat günümüzde eğitimle ilgili yapılan yatırımlar ve çeşitli talepler gereği birçok özel okul bulunduğunu söyleyebiliriz. Her özel okulun bahsi geçen eğitim kalitesine sahip olmadığı ise defalarca kanıtlanmıştır. Bir okulda eğitimin kaliteli olabilmesi için o okuldaki eğitimcinin kaliteli olması en önemli kurallardan bir tanesidir. Çeşitli etkinliklere sahip oldukça lüks binalar içerisinde kaliteli eğitimciler olmadığı için başarıyı yakalamak mümkün olmayabilir. Karşıyaka özel okullar olarak bizden ise bu eğitimci kadrosunu ön planda tutmaktayız. Çünkü biliyoruz ki eğitimin kaliteli olabilmesi eğitimci ile başlamaktadır.

Bizimle çalışan öğretmenlerimiz yıllarca bizimle çalışmaktan memnun kalmış ve yıllarca da bizimle çalışmayı düşünen kişilerden seçilmekedir. Buradan da anlayacağınız gibi okulumuzun eğitimciye verdiği değer oldukça yüksek, eğitimciler ise okulumuzdan oldukça memnunlar. Eğitimcinin memnun olduğu bir okuldan öğrencinin memnun olmama imkânı ise neredeyse yoktur.

Karşıyaka Özel Okul İmkânları

Özel okulların öğrencilere sunmuş olduğu birçok imkân bulunmaktadır. Bunlar arasında kaliteli eğitimciler ilk sırayı alırken okul binasının sunmuş olduğu konfor da dikkat çekmektedir. Öğrencilerin sınıflarında öğrenci sayısı belirlenen standartların üzerinde olmamaktadır. Kalabalık olmayan sınıf ortamında ise eğitimin daha kaliteli ilerlediği bilinen bir gerçektir. Bunun dışında okulunuzun sunmuş olduğu imkânlar arasında spor etkinlikleri akıl oyunları dans gibi çeşitli ayrıntılar da bulunmaktadır. Eğitime daha kolay odaklanılabilmesi için bu etkinlikler şarttır. Bu etkinlikler konusunda da en kaliteli eğitmenleri ve gerekli olan en kaliteli ayrıntıları seçmekteyiz. Karşıyaka özel okullar olarak okulumuzun sunmuş olduğu bu imkânları da inceleyebilirsiniz.

Karşıyaka Özel Okul Öğretmen Kadrosu

Karşıyaka özel okullar olarak öğretmen kadrosu belirlerken belirli kriterlerimiz bulunmaktadır. Bu kriterlerden en önemlisi de eğitim verilen alanda öğretmenin başarılı bir okuldan mezun olmuş olması ilk sırayı almaktadır. Öğretmenlerimizin tecrübeli olması da dikkat ettiğimiz konulardan bir tanesidir. Bunun dışında bir öğretmende olmazsa olmaz yeteneklerden biri olan bildiğini aktarma konusunda kendini geliştirmiş kişiler ilk tercihimizdir. Sınıf öğretmeni olarak tercih ettiğimiz öğretmenler öğrencilerimizle iletişimi yüksek öğrencinin psikolojisinden anlayan onların okuma yazma ve matematik becerisini geliştirecek kişilerden seçilmektedir. Ortaokul ve lise bölümünde tercih ettiğimiz öğretmenlerimiz ise öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde eğitim kursları şeklinde destek verebilen kişilerden özellikle tercih ediliyor.

Karşıyaka Özel Okul Kayıt Dönemi

Karşıyaka özel okullar olarak eğitim kalitemiz öğretmen kadrosu yüksek olduğu için birçok öğrenci bizi tercih etmek istemektedir. Bu yüzden belirli bir dönemde kayıt dönemi olarak hizmet veriyoruz. Erken kayıt veya farklı kayıt seçeneklerinde indirimler de uyguluyoruz. Kayıt dönemini kaçırmadan öğrencilerinizi okulunuza kaydettirmeniz gerekmektedir. Belirlediğimiz sınıflarda belirlediğimiz kadar öğrencilere yer vererek okulumuzun eğitim kalitesinin en yüksek derecede tutmaktayız. Bu yüzden Karşıyaka özel okullar ile ilgili yapacağınız kayıtlarda kayıt dönemini takip etmenizi önerebiliriz.

Karşıyaka LGS Hazırlık

Özellikle ortaokul kısmında 8. sınıfta öğrenciler liseye giriş sınavına dâhil olmaktadırlar. Bu sınavda başarı sağlayan öğrenciler kaliteli liselerde eğitim hayatlarına devam edebilirler. Ortaokulda atılan temel ile beraber lisede eklenen bilgiler bizleri üniversite sınavında başarılı bir bölüme gitme konusunda destekliyor. Bu yüzden LGS hazırlık döneminde öğrencinin strese girmeden yıllara yayılmış bir şekilde bu sınava hazırlanmasını sağlayan değerli öğretmenlerimiz ile çalışmaktayız. 8. sınıfta hem ergenlik hem çeşitli sorunlarla uğraşan öğrencilerin derslerin yükü altında kalmaması için onlara yüksek standartlarda destek sunuyoruz.

Karşıyaka AYT-TYT Hazırlık

Karşıyaka özel okullar olarak AYT ve TYT hazırlık sürecinde de öğrencilerimize maksimum destek sağlıyoruz. Bu sürece gelene kadar lise 1 lise 2 sınıflarında öğrencilerimizin her türlü konu ile ilgili bilgileri edinmesi ve bunları kullanabilmesine imkân sağlamaktayız. Lise son sınıfta ise bu bilgilerin tekrarlarının yapılmasıyla sınava hazırlıkla ilgili aşamaların geçilmesine destek sağlıyoruz. Yeri geldiği zaman bir eğitim koçu gibi hizmet verdiğimiz için öğrencilerimiz çalışmaktan oldukça memnun kalıyorlar. Eğitimci olarak hizmet veren kadromuz öğrencilerin psikolojisinden anlayan onların sınav dönemine hazırlığına destek sağlayan kişilerden özellikle seçilmektedir.

Karşıyaka Özel Okul Fiyatları

Özel okullarda fiyatları belirleyen bazı kriterler bulunmaktadır Bu kriterler arasında okulun sunmuş olduğu imkânlar ilk sıraya almaktadır. Karşıyaka özel okullar olarak okulumuz ise sunduğu fiyatlarda yüksek meblağlardan bahsetmemektedir. Oldukça uygun fiyatlarla öğrenci kaydında destek sağlamak ilk amacımız. Kayıt dönemini geçmeden kayıtlarınızı yaptırabilmek için emek sarf etmeniz gerekmektedir. Özel okul fiyatlarına göre okulumuzun sunmuş olduğu fiyatlar oldukça uygun olduğu için birçok öğrencimiz yıllarca bizim bünyemizin eğitim hayatına devam etmektedir.

Karşıyaka Özel Okul İletişim Numarası

Okulumuzun kayıt döneminde iletişim kurabileceğiniz birçok alanı bulunmaktadır. E-posta ile telefonla veya yüz yüze görüşerek okulumuzla ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Karşıyaka özel okullar olarak okulumuzda öğrencinizi kaydettirmek İstediğiniz zaman okulumuzun yönetici kadrosu eğitim kadrosu ile tanışabilirsiniz. Etkinlikler okulun binası yemekhanesi spor salonu gibi birçok yerini gezerek okulumuzla ilgili fikir sahibi de olabilirsiniz. Sunmuş olduğumuz imkânlarla ilgili ayrıntılı bilgileri yüz yüze sizlere iletebilmemiz daha kolay olacaktır. Kayıt döneminde iletişim kurarak sormak istediklerinizi sorup bilgileri edinerek bu konuda destek de alabilirsiniz.

Karşıyaka Özel Okul Başarılarımız

Okulumuz gerek sosyal etkinlik anlamında gerek dersler anlamında başarıları ile adını duyurmuş önemli okullardan bir tanesidir. Karşıyaka özel okullar araştırmalarınızı okulumuzun sunmuş olduğu bu ayrıntıları da değerlendirebilirsiniz. Bir lise döneminde kazanılan üniversite veya LGS'de girilen liseler başarılarımızın göstergesi arasındadır. Ayrıca iletişim kurduğumuz öğrencilerimizden de eğitim kalitemiz ve diğer bilgilerle ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Özel okul olarak başarılı bir eğitimci kadrosuna sahip olduğumuz için de birçok öğrencimiz bizimle yol almayı tercih ediyor. Bu başarılarımızın yanı sıra her geçen gün kendini geliştiren eğitim sistemimiz ve ayak uyduracak bir çalışma disiplinimiz bulunduğunu da söylemeliyiz.

Karşıyaka Özel Okul Sınıf Mevcudu

Çocuğunu bir okula kaydettirmek isteyen anne babaların merak ettiği en önemli konulardan bir tanesi sınıfların mevcududur. Özellikle bazı okullarda yüksek öğrenci sayısı öğrencilerin başarılarını olumsuz etkilemektedir. Karşıyaka özel okullar olarak bizler ise öğrencilerimize oldukça az mevcut ve sınıflarda eğitim vermeyi tercih etmekteyiz. Böylece öğrencilerimiz hem birebir iletişim konusunda hem öğretmenleri ile iletişim konusunda daha fazla imkâna yer bulabilecektir. Öğrenci kendisini ne kadar çok ifade ederse bir alanda başarı sağlaması da o kadar yüksek olacaktır.